gyilkosság halál Székesfehérvár férfi anyós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végzett anyósával egy székesfehérvári férfi. 

A rendőrségre 2019. szeptember 23-án 13 óra 44 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Székesfehérváron egy panellakásban egy 67 éves férfi megölte az anyósát. A rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőt, aki ellen emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya. Gyanúsított kihallgatása jelenleg folyamatban van - írja a Police.hu.

A gyanú szerint megölte anyósát egy székesfehérvári férfi - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock
Elhunyt Carl Ruiz, az ismert tévés séfhttp://www.life.hu/news/20190923-elhunyt-carl-ruiz-az-ismert-teves-sef.htmlElhunyt Carl Ruiz, az ismert tévés séf. Csak 44 éves volt. News--Halálos baleset Nyergesújfalunál:egy kerékpárost gázolt a vonat http://www.life.hu/news/20190923-halalos-baleset-nyergesujfalunalegy-kerekparost-gazolt-a-vonat.htmlHalálra gázolt egy kerékpárost a vonat Nyergesújfalunál - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.News--Szalmonellafertőzés okozta a hajdúsámsoni gyerekek tömeges megbetegedéséthttp://www.life.hu/news/20190923-szalmonellafertozes-okozta-a-hajdusamsoni-gyerekek-tomeges-megbetegedeset-1.htmlTömegesen betegedtek meg a hajdúsámsoni gyerekek, most kiderült, mi áll a háttérben. News--Lánykérés közben fulladt vízbe az amerikai férfihttp://www.life.hu/news/20190923-lanykeres-kozben-fulladt-vizbe-az-amerikai-ferfi.htmlSteven Weber, Jr. barátnőjével, Kenesha Antoninével utazott Tanzániában nyaralni. Pemba-szigetének szépsége tökéletes háttérként szolgált volna a lánykéréshez, de Steven úgy érezte, ennél sokkal ötletesebb módon teszi fel a nagy kérdést. NewsOrigoHivatalosan is megkezdődött a csillagászati őszhttp://www.life.hu/news/20190923-hivatalosan-is-megkezdodott-a-csillagaszati-osz.htmlMa van az őszi napéjegyenlőség, amivel hivatalosan is kezdetét veszi az ősz. A nappalok rövidülnek, az éjszakák hosszabbak és hűvösebbek lesznek. News--Szülés közben, a kórházban halt meg egy diplomata felesége Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190923-szules-kozben-a-korhazban-halt-meg-egy-diplomata-koszovoi-felesege-budapesten.htmlEgy budapesti kórházban vesztette életét szülés közben a koszovói tévériporter, akit hazájában nagyra tartottak és most döbbenten állnak a történtek előtt. Ardita S. csupán 32 éves volt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.