Berki Mazsi plasztikai sebésznél járt: feltöltette a száját - fotó

fotó plasztikai beavatkozás Berki Mazsi ajakfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban már beszélt róla Berki Mazsi, hogy felöltette vékony felsőajkait, ám közelről nem láhattunk fotót róla. Mostanáig.

Néhány hónappal ezelőtt számolt be közösségi oldalán arról Berki Mazsi, hogy felöltette felső ajkait. Nagyon vékonynak találta a száját a celebfeleség, így bevállalta a beavatkozást. Eddig közeli fotót nem mutatott a végeredményről, egészen mostanáig. Így sikerült szájnagyobbítás:

Sarka Kata szebb mint valaha: 33 éves lett a háromgyerekes sztármami - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-sarka-kata-szebb-mint-valaha33-eves-lett-a-haromgyerekes-sztarmami-foto.htmlElképesztő formában van Sarka Kata. Legutóbbi fotója láttán leesett az állunk.TV + SztárokOrigoKiakadtak a rajongók: szerintük Jolly messzire menthttp://www.life.hu/sztarok/20190924-kiakadtak-a-rajongok-szerintuk-jolly-messzire-ment.htmlZúgolódnak Jolly és Suzy rajongói: szerintük az énekes megalázta volt feleségét.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Kandász Andi furcsán viselkedett - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-azsia-expressz-2-kandasz-andi-furcsan-viselkedett-video.htmlImmár Thaiföldön folytatódik tovább az Ázsia Expressz, mely a végéhez közeledik. Kandász Andin meg is látszik a fáradtság és a hőség. Igen furán kezdett el viselkedni.TV + SztárokOrigoLetartóztatták Miley Cyrus őrült rajongóját: teherbe akarta ejteni az énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20190924-letartoztattak-miley-cyrus-orult-rajongojat-teherbe-akarta-ejteni-az-enekesnot.htmlMiley Cyrus rajongója ellen már távoltartási végzés is született, mert hosszú ideje zaklatja kedvencét. Ezúttal azonban túl messzire ment.TV + Sztárok--Hódi Pamela ledobta a ruháját: egy szál fehérneműben pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20190924-hoda-pamela-ledobta-a-ruhajat-egy-szal-fehernemuben-pozolt.htmlHódi Pamela mostanában egyre többet edz, és most meg is mutatta bájait - méghozzá egy szál fehérneműben. TV + SztárokOrigoJessica Biel elképesztően szexi videót mutatott magáról: bikiniben láthatóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-jessica-biel-elkepesztoen-szexi-videot-mutatott-magarol-bikiniben-lathato.htmlJessica Biel szexi videót mutatott magáról: fürdőruhában mutat be. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.