Michael Bublé Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és férje ezúttal Milánóba repültek, ott történt, hogy egy idegen férfi tapogatta meg a műsorvezetőt, aminek még férje is örült. 

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Milánóba utaztak, és nem csak azért, mert az egy gyönyörű város. Egy koncert miatt szálltak repülőre. Michael Bublé estjét tekintették meg, ráadásul az első sorból. Itt történt, hogy az énekes megtapogatta Nórát, Nánási Pál pedig nem volt féltékeny. "Az este, amikor egy idegen férfi megfogdosta a feleségem, és nem voltam féltékeny!" - írta a fotós az esetről készült videóhoz.

Király Linda feszülős felsőben mutatta meg alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-kiraly-linda-feszulos-felsoben-mutatta-meg-alakjat.htmlMiután Király Linda nagyon sokáig küzdött súlyfelesleggel érthető, hogy szereti megmutatni alakját feszülősebb ruhákban. Íme, egy igen szexi szerelés.TV + SztárokOrigoEgyszerre két nőt vitt ágyba Varga Viktor - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-egyszerre-ket-not-vitt-agyba-varga-viktor.htmlVarga Viktor érdekes fotót posztolt Instagram-oldalára: egyszerre két nővel fekszik egy ágyban, ráadásul nem is akárkikkel.TV + SztárokThinkstockPalvin Barbi nagyon dögös volt: csak melltartót viselt zakója alatt - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-palvin-barbi-nagyon-dogos-volt-csak-melltartot-viselt-zakoja-alatt.htmlNagyon dögös szerelésben jelent meg Palvin Barbi a divathéten Milánóban. TV + SztárokOrigoKökény Attilának egyelőre nem születik unokája: elment a babahttp://www.life.hu/sztarok/20190924-kokeny-attilanak-egyelore-nem-szuletik-unokaja-elment-a-baba.htmlKökény Attila hónapokkal ezelőtt boldogan újságolta, hogy hamarosan nagypapa lesz, de sajnos erre még várnie kell. TV + SztárokOrigoJessica Biel elképesztően szexi videót mutatott magáról: bikiniben láthatóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-jessica-biel-elkepesztoen-szexi-videot-mutatott-magarol-bikiniben-lathato.htmlJessica Biel szexi videót mutatott magáról: fürdőruhában mutat be. TV + SztárokOrigoSzandi gyönyörű lányával edzett - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-szandi-gyonyoru-lanyaval-edzett.htmlSzandi rendszeresen edz azért, hogy karbantartsa magát, most lányával együtt izzadtak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.