Világsztárok gratuláltak a Puskás-díjat első magyarként elnyerő Zsóri Dánielnek

foci Puskás-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év legszebb góljáért járó elismerést vehetette át hétfőn este Zsóri Dániel, aki ezzel az első magyar lett, aki Puskás-díjat nyert. Meghatottságát növelte a rengeteg gratuláció is, amit többek között világhírű focistáktól kapott.  

„Elképesztő érzéseket hozott ki ez belőlem, még most sem tudom felfogni, hogy ebben az évben én szereztem a világ legszebb gólját. Azt gondolom, ha végig engem vett volna a kamera, akkor az ingemen keresztül látszódott volna a szívverésem, nagyon izgultam" - nyilatkozta Zsóri Dániel, a MOL Fehérvár FC 18 éves játékosa, aki még a Debrecen színeiben, februárban ollózta a kapuba a gólt, amivel elnyerte a Puskás-díjat.

„Óriási megtiszteltetés számomra, hogy a legnagyobb magyarról elnevezett díjat első magyarként tudtam elnyerni, de holnapra ezt le is zárom magamban és a munkára koncentrálok" – mondta a labdarúgó, akinek olyan sztárok gratuláltak, mint Sergio Ramos, Marcelo, Clarence Seedorf, vagy az év edzőjének választott Jürgen Klopp - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.