Elárulta a hosszú élet titkát egy 101 éves hölgy

Forrás: AFP -
üknagymama örökség 100 éves idős hosszú élet egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai üknagymama nem rég töltötte be a százegyedik születésnapját, ennek apropóján osztotta meg, hogy ő miben látja a hosszú élet titkát.

Betty néni nincs rászorulva mások segítségére, egyedül él sheffieldi otthonában és saját magáról gondoskodik. Az idős hölgy szerint fittségének és magas korának kulcsa, hogy sosem hagyta el magát. Ő a kemény munkára és a mindennapos, jól megérdemelt brandys teára esküszik.

Illusztráció Forrás: AFP

A 101 éves asszonynak egy lánya - Lorrain (74) -, két unokája, négy dédunokája és egy ükunokája van. Tavaly ősszel eltörte a karját és két bordáját, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy feladja önállóságát és lányához.

Bennégett nyolc újszülött egy kórházi tűzben Algériábanhttp://www.life.hu/news/20190924-bennegett-nyolc-ujszulott-egy-korhazi-tuzben-algeriaban.htmlNyolc újszülött égett benn egy kórház szülészeti osztályán kitört tűzben Algéria keleti részén - közölték algériai sajtó- és hatósági források kedden.NewsThinkstockOtthona előtt gyilkolták meg az egykori NBA-játékost, Andre Emmettethttp://www.life.hu/news/20190924-otthona-elott-gyilkoltak-meg-az-egykori-nba-jatekost-andre-emmettet.htmlAz egykori NBA-kosarast, Andre Emmettet dallasi otthona előtt lőtték le. A kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe a fiatal, 37 éves sportoló. News--Már 43 kutya pusztult el egy rejtélyes kórban Norvégiábanhttp://www.life.hu/news/20190923-mar-43-kutya-pusztut-el-egy-rejtelyes-korban-norvegiaban.htmlLegkevesebb 173 kutya megbetegedett abban a gyors lefolyású rejtélyes betegségben, amely a kutyákat tizedeli Norvégiában, a helyi hatóságok szerint 43 kutya pusztult el az ismeretlen kórban. NewsOrigoHalálos baleset Nyergesújfalunál:egy kerékpárost gázolt a vonat http://www.life.hu/news/20190923-halalos-baleset-nyergesujfalunalegy-kerekparost-gazolt-a-vonat.htmlHalálra gázolt egy kerékpárost a vonat Nyergesújfalunál - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.News--Hivatalosan is megkezdődött a csillagászati őszhttp://www.life.hu/news/20190923-hivatalosan-is-megkezdodott-a-csillagaszati-osz.htmlMa van az őszi napéjegyenlőség, amivel hivatalosan is kezdetét veszi az ősz. A nappalok rövidülnek, az éjszakák hosszabbak és hűvösebbek lesznek. News--Lecsapott Japánra a szezon 17. trópusi vihara: sokan megsérültekhttp://www.life.hu/news/20190922-lecsapott-japanra-a-szezon-17-tropusi-vihara-sokan-megserultek.htmlLecsapott Japánra a szezon 17. trópusi vihara, a Tapa, 19-en megsérültek, 300 légi járatot töröltek - számolt be vasárnap az NHK helyi közszolgálati televízió.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.