Napi 16 órát dolgozik Luxus Vivien: "Sose volt nekem büdös a munka"

Forrás: instagram.com/vasvarivivien -
Luxus Vivi válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házassága alatt is dologozott, soha nem arról szólt Vasvári Vivien élete, hogy csak férje pénzét költi. Most pedig, hogy Fecsóval válnak, méginkább mindent meg akar teremteni gyermekeinek, a másfél éves Edwardnak és az ötéves Arianának.

"Három napig voltam Milánóban, majd két órát aludtam, és már mentem is egy 16 órás forgatásra, ahol Varga Viktor legújabb klipjében szerepelek. Mindent magam csinálok, csupán hetente párszor segít egy dada, ugyanis nem akartam a kicsit bölcsődébe rakni. Reggel elindulok, és késő délutánig vagy akár estig úton vagyok, interjúkat adok, fotózásokra vagy forgatásokra megyek. Sose volt nekem büdös a munka, a házasságom alatt se voltam egy kitartott feleség, mindent megteremtettem magamnak, amire szükségem volt" – mesélte a Borsnak Vasvári Vivien, aki azt is elárulta, a gyerekekkel átköltözik saját lakásába.

Vasvári Vivien és kislánya, Ariana Forrás: instagram.com/vasvarivivien

"Nagyon nehéz lesz a kicsiknek a környezetváltozás, őket sajnálom a legjobban, de ennek meg kellett történnie. Amikor Ariana édesapjával szakítottam, nagyon megviselte a kicsit, igyekszem mindent megtenni értük, hogy segítség nélkül átvészeljék ezt az időszakot, és később ne legyenek ebből problémáik" – mesélte Vivi.

Ladányi Jancsó Ábel megvédte feleségét, Janicsák Vecát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190925-ladanyi-jancso-abel-megvedte-feleseget-janicsak-vecat-foto.htmlJanicsák Vecát rengeteg támadás éri az Ázsia Expresszben való szereplése miatt. Sokan úgy vélik, csúnyán bánik férjével, Ladányi Jancsó Ádámmal. TV + SztárokOrigoFéltékeny lett Demcsák Zsuzsára Gáspár Zsolti felesége: fel is pofozta a férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190925-feltekeny-lett-demcsak-zsuzsara-gaspar-zsolti-felesegefel-is-pofozta-a-ferjet.htmlDemcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti két napra egy párt alkottak, ami annyira jól sikerült, hogy Zsolt belehabarodott az egykori műsorvezető hátsójába. Nagy baj lett belőle.TV + SztárokOrigoMicsoda fotó! Will Smith feleségével szelfizett Giannihttp://www.life.hu/sztarok/20190925-will-smith-felesegevel-fotozkodott-gianni.htmlWill Smith a nyári forgatások után újra Budapesten van. A színész feleségével Jada Pinkett Smith-szel érkezett a magyar fővárosba. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKirály Viktor meztelenül énekelt a kádban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190925-kiraly-viktor-meztelenul-enekelt-a-kadban-video.htmlKirály Viktor egyre közvetlenebb követőivel. Ezúttal intim jelenetet posztolt.TV + SztárokOrigoÖrdög Nórát egy szál fürdőköpenyben fotózta Nánási Pál: szexi képhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-ordog-norat-egy-szal-furdokopenyben-fotozta-nanasi-palszexi-kep.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál kettesben szöktel el Milánóba. Felnőtt programon vesznek részt.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Kandász Andi furcsán viselkedett - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-azsia-expressz-2-kandasz-andi-furcsan-viselkedett-video.htmlImmár Thaiföldön folytatódik tovább az Ázsia Expressz, mely a végéhez közeledik. Kandász Andin meg is látszik a fáradtság és a hőség. Igen furán kezdett el viselkedni.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.