Házassága alatt is dologozott, soha nem arról szólt Vasvári Vivien élete, hogy csak férje pénzét költi. Most pedig, hogy Fecsóval válnak, méginkább mindent meg akar teremteni gyermekeinek, a másfél éves Edwardnak és az ötéves Arianának.

"Három napig voltam Milánóban, majd két órát aludtam, és már mentem is egy 16 órás forgatásra, ahol Varga Viktor legújabb klipjében szerepelek. Mindent magam csinálok, csupán hetente párszor segít egy dada, ugyanis nem akartam a kicsit bölcsődébe rakni. Reggel elindulok, és késő délutánig vagy akár estig úton vagyok, interjúkat adok, fotózásokra vagy forgatásokra megyek. Sose volt nekem büdös a munka, a házasságom alatt se voltam egy kitartott feleség, mindent megteremtettem magamnak, amire szükségem volt" – mesélte a Borsnak Vasvári Vivien, aki azt is elárulta, a gyerekekkel átköltözik saját lakásába.

Vasvári Vivien és kislánya, ArianaForrás: instagram.com/vasvarivivien

"Nagyon nehéz lesz a kicsiknek a környezetváltozás, őket sajnálom a legjobban, de ennek meg kellett történnie. Amikor Ariana édesapjával szakítottam, nagyon megviselte a kicsit, igyekszem mindent megtenni értük, hogy segítség nélkül átvészeljék ezt az időszakot, és később ne legyenek ebből problémáik" – mesélte Vivi.