Rettegett a szívinfarktustól Majka: "Hajlamos vagyok túllihegni ezeket a dolgokat"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel tíz éve él együtt Majka és Dundika: a párnak ez idő alatt két gyönyörű gyereke született. Kapcsolatuk az idővel csak erősödött, szeretetben összhangban élnek. Volt azonban idő, amikor a boldogságukat beárnyékolta a félelem: ugyanis Majka szívbeteg. 

Majkát 2001 óta tartják nyilván szívbetegként amivel már megtanult együtt élni, de a Hot!-nak elmondta, még ma is folyamatosan vizsgálja magát, és van, hogy a legrosszabbra gondol.

"Az első öt évem telt rettegéssel (...) sajnos az édesapám negyvenöt esztendős volt, amikor elhunyt szívinfarktusban. A halála után fél évvel kezdődtek nálam is a gondok. Hajlamos vagyok túllihegni ezeket a dolgokat. Ha egy picit köhögök, akkor nagyon valószínű, hogy húsz percen belül tüdőrákkal diagnosztihálom magam" - nyilatkozta a lapnak korábban Majka és hozzátette, Hajni kemény nő: "mellette menni kell, nincs olyan, hogy lepukkanok".

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.