Drogok miatt kapcsolták le a rendőrök a ValóVilág egykori sztárját, VV Dórit

Forrás: Sajtóklub/RTL/Ruff István -
valóvilág drog VV Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint a ValóVilág egykori játékosát, VV Dórit kábítószer birtoklása miatt kapcsolták le a rendőrök. 

VV Dóri és 56 éves édesanyja Zuglóban vásároltak kábítószert a Ripost értesülései szerint, a lány szülinapját ünnepelték volna így, ám a szerek elfogyasztására már nem jutott idejük. A Nagyvárad térnél lekapcsolták őket a rendőrök, és a dílert is elkapták. "Az egyik nőnél 0,6 gramm kokaint, a másiknál 6 gramm marihuánát találtak. A nyomozók előállították és kábítószer birtoklása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket" - olvasható a rendőrség honlapján közzétett közleményben.

VV Dórit drogbirtoklás miatt kapták el a rendőrök Forrás: Sajtóklub/RTL/Ruff István

A lapnak a lány barátnője megerősítette, hogy tényleg a reality-sztárt kapták el, Dórát azonban hiába keresték az üggyel kapcsolatban. A dílernél a rendőrök 44 gramm kokaint és további 10 gramm kábítószergyanús törmeléket és tablettát találtak. Tőle 4 millió forintot és valutát foglaltak le a nyomozók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.