Jósnője lett Vajna Timi sajtófőnöke: igyekszik az imázsán javítani

Forrás: https://www.instagram.com/timeavajna/ -
Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jósnője, Baranyi Rozália látja el egy ideje Vajna Timi mellett a sajtófőnöki teendőket. Elmondta, célja, hogy Tímeáról ne terjedjenek álhírek, így javuljon a megítélése is. 

" Nagyon régóta ismerjük egymást Timivel. Nagyjából 15 évvel ezelőtt találkoztunk először. Jósoltatni jött hozzám, amiből aztán hamar barátság alakult ki közöttünk. Az első pillanattól fogva egy végtelenül jóindulatú, kedves lány benyomását keltette. Emlékszem, egész idő alatt csak nevettünk, és egyből egy húron pendültünk. Timinek nagyon jó a humora, imád viccelődni, bohóckodni, akárcsak én. Mindkettőnk számára nyilvánvaló volt, hogy fogunk még találkozni" - mondta el Rozália a Borsnak, és hozzátette, Tímea már Andy előtt is járt hozzá jósoltatni.

Forrás: https://www.instagram.com/timeavajna/

"Számtalan dolog megvalósult abból, amit Timinek mondtam. Mindig kikéri a véleményemet, én pedig igyekszem őt jó tanácsokkal ellátni, nem utolsósorban pedig megvédeni, mert rengetegen bántják, csak azt nem értem, hogy miért. Nyilvánvalóan nem ismerik, a róla szóló álhírek pedig még tovább rontják a megítélését. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy kezembe veszem az irányítást, és innentől fogva én kontrollálom minden nyilatkozatát, mert egyre siralmasabb, ami körülötte folyik. Timi is nehezen viseli a fröcsögést. Mostantól viszont minden más lesz. Legalábbis igyekszem az imázsán javítani, mert ideje, hogy ennyi idő után az emberek megismerjék Vajna Timi igazi arcát" - fejtette ki a jósnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.