Győrben vett lakást Hódi Pamela párja, Bence

Forrás: Instagram/Tóth Bence -
Hódi Pamela
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela párja Tóth Bence Győrben focizik és eddig ő ingázott klubja és Budapest között, de ennek most vége, a férfi Győrben is vett egy lakást. Pamela pedig megoldja, hogy a férfi, de még ő és Nati is jól érezzék magukat benne. 

"Ma átvettük Bence lakását, hogy ne kelljen annyit kocsikáznia Budapest és Győr között! Mivel itt footbalozik, így majd amikor csak tudunk mi jövünk hozzá, ugyanúgy mint anno Egerbe. Viszont azzal nem számoltam, hogy óriási takarítást kell még ma végrehajtanom. Lehet velem van a baj, de ahol úgy érzem hogy nem a mi illatunk van, vagy nem Én takarítok ki, akkor az addig nem jó, míg meg nem csinálok mindent Úgyhogy az első utunk Natival a Tescoba vezetett és folynak a munkálatok ezerrel! Mire Szercsó ide ér, majdnem olyan lesz mint otthon" - tette közzé Pamela a Facebookján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.