Rejtély: Bevásárolni indult, de nyomtalanul eltűnt egy Csongrád megyei háziorvos

Forrás: police.hu -
Csongrád megye rendőrség eltűnt háziorvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűnt a 60 éves csongrádi háziorvos, Lakatos Albertné Dr. Tóth Mária. A nő bevásárolni indult, azóta senki sem látta.

2019. szeptember 29-én 5 óra 15 perckor, otthonából busszal Szegedre indult bevásárolni, azóta senki sem látta. Az ügyben a Szegedi Rendőrkapitányság nyomoz – írta meg a Blikk.

Lakatos Albertné Dr. Tóth Mária 171-175 centiméter magas, zömök testalkatú, barna hajú. Eltűnésekor kék farmeringet, barna vagy kék nadrágot és világosbarna, mokaszinszerű cipőt viselt.

Lakatos Albertné Dr. Tóth Mária Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nő tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.