Egy fiatal nő állítja: aki tizenévesen szül, jobb anyává válik, mint 30-as társaik

anyaság fiatalság tinédzser szülés gyerekvállalás egyedülálló anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tracy Kiss a brit Mirror című lapnak vallott arról, hogyan forgatta fel az életét, mikor 19 éves korában kiderült, hogy kisbabát vár.

A 30 éves személyi edzőként és bloggerként dolgozó Tracy Kiss szerint több érv is szól amellett, hogy a nők fiatalon vállaljanak gyereket.

A lány teherbeesésének története nem egy fiatalkori love story része, ugyanis egy egyéjszakás kaland következtében lett várandós, szingli volt és magányos. Ennek ellenére hálás a sorsnak, hogy így alakult az élete, és gyermekei születésével értelmet nyert minden.

terhesség Forrás: --

"Amikor Millisent megérkezett az életembe 2007 októberében, egy csapásra megváltozott az egész életem.

A legjobb dolog volt, ami valaha történt az életemben, és megtanított a feltétel nélküli, önzetlen szeretetre"

- vallja Tracy.

Tracy állítja, ha 10 évvel később szült volna, nem lenne ilyen szoros, szinte baráti kapcsolata gyermekeivel, szerinte, aki tizenévesen szül, sokkal jobb anya lesz, mint az, aki 30 éves kora körül. De nem ez az egyetlen érv, amit felhoz korai gyerekvállalás mellett.

"A testem is jól járt, a sportolás segített visszanyerni a korábbi alakomat, ami megadta a kellő magabiztosságot, hogy újra randizni kezdjek. Sosem voltam ennél boldogabb, mint most 30 évesen és két gyerekkel."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.