Mádai Vivien gyereke sírva könyörög szüleinek: nem akar kistestvért

Forrás: Facebook/Mádai Vivien -
kistestvér család Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivient és férjét egyelőre nem foglalkoztatja a családbővítés gondolata, bár a jövőben szeretnének majd egy kistestót Zénónak. A kisfiú egyébként könyörög azért szüleinek, hogy ne legyen még egy baba a családban.

Általában a gyerekek egy kistesvér miatt szoktak könyörögni szüleiknek. Nem úgy Mádai Vivien kisfia, aki hallani sem akar egy családon belüli konkurenciáról.

Mádai Vivien kisfiával Forrás: Facebook/Mádai Vivien

"Egyelőre nincs napirenden a családbővítés, de később nagyon szeretnénk kistestvért Zénónak, habár ő hevesen kampányol ez ellen. Mindennap elmondja, hogy rá ne szabadítsunk egy gyereket, mert akkor nem fogunk vele foglalkozni és annyit legózni, birkózni, sétálni, fogócskázni, mint most. Nagyon ágál ez ellen, múltkor is sírva könyörgött, hogy ígérjem meg, soha nem lesz testvére" - mesélte a műsorvezető a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.