Telefonja buktathatja le VV Fanni feltételezett gyilkosát, B. Lászlót

Forrás: Facebook -
gyilkosság Novozánszki Fanni B. László nyomozás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyanús kifejezésekre keresett rá a telefonja böngészőjében a Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt B. László.

Mobiltelefonja juttathatja börtönbe Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosát, B. Lászlót – számolt be róla a Blikk. Mint írják, a férfi az eszközön nem sokkal az egykori valóságshow-sztár eltűnése előtt olyan kifejezésekre keresett rá, mint az „elkábítani", a „VV Fanni" és az „autós nyomkövetés". Ezután pedig az interneten rákeresett a „vízihulla" és a „vízi holttest" szavakra is. Ekkor a GPS adatai alapján pont Dunaújvárosban, a Duna-parton időzött.

Elfogása előtt olyan országokra is rákeresett, amelyekkel nincs kiadatási megállapodása Magyarországnak és a rendőrség oldalán a nyilvános körözéseket is megnézte.

A rendőrség nagyon alapos munkát végzett, ezért idáig sem hittem, hogy rossz embert gyanúsítanak Fanni megölésével. B. László telefonos böngészését látva pedig mindenki számára világosnak kell lenni, hogy időben és ok-okozatban minden egybevág. Vagyis mindig pont azt nézi meg a telefonján, amit a logika diktál egy feltételezett elkövető esetében" – mondta a lapnak a Novozánszki család jogi képviselője, dr. Lichy József.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el Forrás: Facebook/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.