Így emlékszik vissza az ominózus estére Makai Viktória támadója, H. István

Forrás: Shutterstock -
Makai Viktória futónő erőszak támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Makai Viktória támadója, H. István állítja, valami belé költözött akkor, amikor meg akarta erőszakolni a futónőt. Azóta nagyon megbánta tettét.

Nem jogerősen 4 év 6 hónap letöltendő fogházra ítélték Makai Viktória támadóját. H. István tavaly ősszel akarta szexre kényszeríteni a futónőt, ám a férj még időben közbelépett.

A 38 éves elkövető még az ítélethirdetés előtt adott interjút a Borsnak, és emlékezett vissza arra az ominózus estére, amikor egy céges buli után biciklivel tartott hazafelé. Kifejtette, nagyon megbánta tettét.

Egyszer elestem, aztán a zebrán haladva valakinek a közeledését hallottam... Mintha belém költözött volna valami és kényszerített, hogy tegyem meg a szörnyűséget. Utána már csak a menekülésre emlékszem. (...) A biciklizés közben tudatosult bennem, hogy mit tettem. Félelem és idegeskedés lett úrrá rajtam. Hazaérve vérzett a lábam, a páromnak nem mertem beszélni, előle a kertben bújtam el, a rendőrök elől pedig a hűtő mögé rejtőztem, nem tudtam gondolkodni. A szomszéd kutya ugatásából és az elemlámpák fényének közeledéséből tudtam, hogy megjöttek értem a rendőrök. Mindeközben a lányom a szobában aludt."

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.