Késsel támadt rendőrökre egy férfi csütörtökön a párizsi rendőr-főkapitányságon, megsebesítve két rendőrt, egyiküket halálosan. A támadót lelőtték. 

Késsel támadt rendőrökre egy férfi Párizsban, a rendőr-főkapitányságon. Két rendőrt sebesített meg, egyiküket halálosan. A férfit lelőtték. A francia rendőrszakszervezet szóvivőjének közlése szerint a támadás délután egy óra tájban történt  - írja az MTI.

Az elkövetővel együtt öt halottja van a párizsi rendőr-főkapitányságon csütörtökön elkövetett késes ámokfutásnak. A négy áldozat mindegyike rendőr. A támadó a rendőrség egyik irodai alkalmazottja volt. Egy kerámiakéssel gyilkolt, először saját irodahelyiségében késelt, majd az épület más részein, mígnem agyonlőtték. Loic Travers szakszervezeti tisztségviselő elmondása szerint a késelő indítékáról egyelőre nem tudni semmit. A férfival korábban nem volt semmilyen probléma. A főkapitányság közel van a Notre-Dame-székesegyházhoz. Az eset miatt az épület környékét lezárták, csakúgy mint a közeli metrómegállót.

Késsel támadt rendőrökre egy férfi Párizsban - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock