Mc Hawer durván összebalhézott 33 évvel fiatalabb párjával a ciprusi nyaraláson

Ciprus MC Hawer veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mc Hawer Facebook-oldalán teregette ki párkapcsolati szennyesét, megosztotta rajongótáborával, hogy mennyire összeveszett kedvesével. 

Koczka Géza, vagyis Mc Hawer és kedvese, a 33 évvel fiatalabb Fanni éppen Cipruson nyaralnak. A párocska egyébként augusztusban szakított, de nem sokkal később újra egymásra találtak. Talán éppen szerelmüket ünnepelni utaztak Ciprusra, ahol azonban durván összevesztek. Minderről maga a zenész számolt be közösségi oldalán.

"Fannival úgy összevesztünk ma, hogy az éjszakát a szomszéd szobában lakó magyar családnál tölti. Cipruson... Szerinte félelmetes vagyok. Szerintem pedig meg mertem mondani neki, hogy gázok a hisztijei. Csajok, pasik, lehet véleményeket írni... Minden csaj hisztis és minden pasi tolerálja? Köszönöm a véleményeket." Aztán kommentben még hozzátette: "EGY BIZTOS, EZT MA LESZÖGEZTE: NEM BORSODBAN FOG ÚJ PÁRT KERESNI, MERT MÁR NEM ODA VALÓ... HŰHA..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.