Justin Bieber PETA cica állatvédők macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kész vagyont költött két tündéri macskára Justin Bieber. Ki is akadtak rá az állatvédők, mondván, inkább menhelyi cicákat kellene örökbe fogadnia.

Justin Bieber kiakasztotta a cukiságmérőt a közösségi oldalon. Két tündéri macskája lett, akiknek saját oldalt is létrehozott az Instagramon. A cicákat már több mint 300 ezren követik.

Kiakadtak azonban ezen az állatvédők, mondván, jobban tenné az énekes, ha példát mutatna másoknak és inkább menhelyről fogadna örökbe háziállatot.

Arra kellene buzdítani a rajongóit, hogy fogadjanak örökbe menhelyi cicát. Ehelyett inkább a tenyésztett állatok keresletét növeli, ezzel pedig a túlnépesedést is elősegíti. Ezzel a lépésével is bizonyította, hogy nem érdekli az állatok megmentése" – idézi a LadBible a PETA elnökének, Lisa Lisa Lange-nak a szavait.

Íme, Tuna és Sushi:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.