Terry Black kutyáit fajtamentőknek adták a gyerekei: nem tudnak gondoskodni róluk

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Terry Black kutya fajtamentő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terry Black imádott két csivavája, Babuci és Kisfiam sajnos nem maradhatnak tovább a családnál. A gyerekek nem tudnak róluk gondoskodni, így egy fajtamentő egyesülethez kerültek.

Szomorúan mesélte Danika, Terry Balck idősebbik fia, hogy még az ő sorsuk is bizonytalan, így két kiskutyát nem tudnak bevállalni.

sztárok, terry black Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"Együtt nőttünk fel velük, nagyon fognak hiányozni, de hálásak vagyunk, hogy biztonságba kerülnek. Még mi sem tudjuk, hogyan tovább, lehet, hogy hamarosan nem lesz otthonunk, még gyorssegélyt sem kaptunk, és apu temetésére sincs pénzünk" - mondta szomorúan Dani a Blikknek.

"A kis kant ivartalanítottuk, oltásokat és mikrocsipet kaptak, aztán szerető gazdikhoz kerülhetnek együtt, hiszen együtt is nőttek fel" - árulta el a Csivava Fajtamentő Egyesület vezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.