Kihúzta a gyufát a focidrukkereknél György herceg! Ki akarták dobatni egy meccsről a trónörököst

foci György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban is tudtuk, hogy György herceg igazi focirajongó. A hatodik születésnapján készült fotókon is egy mezt viselt, elhivatottságát a sportág iránt pedig nemrégiben egy meccsen bizonyította, ahol mindenki elájult attól, mennyire édesen drukkolt a kis trónörökös. Vagyis nem mindenki... 

A kis György herceg szurkolása ugyanis sok focirajongót felháborított. Mindennek oka, hogy Vilmos és Katalin elsőszülöttje édesapjáhpz hasonlóan Aston Villa-drukker. A Premier League mérkőzésen a Norwich volt a hazai csapat, akik egyébként alaposan, 5-1 arányban kikaptak. Mindezzel még nem is lett volna olyan nagy baj, a hercegi család azonban a főként hazai szurkolókkal teli szektorban foglalt helyet, így György herceg gólörömeit meglehetősen visszásan fogadta a környezet.

"A herceg nagyon szerencsés, hogy a székem 30 sorral lejjebb volt, nem pedig közelebb. Amiatt, hogy György herceg minden Villa-gólnál ugrált, igencsak nehéz volt megállni, hogy ne szóljunk valakinek, hogy a vendégszurkolókat el kellene távolítani innen" - mesélte felháborodását egy Norwich-drukker.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.