Felháborító! Szexuális ajánlatott tett sógornőjének egy férfi

ajánlat szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A harmincas anyuka egy internetes fórumon osztotta meg a felháborító történetet, ami férje családjában esett meg vele. A fórumon kért tanácsot, hogy mit tegyen az őt zaklató sógorával. 

Férjét és sógora feleségét még nem merte beavatni a történtekbe a fiatal anyuka, mert nem akarja, hogy azok csalódjanak. De hogy pontosan mi is történt vele? A fiatal anyuka harmonikus házasságban él férjével, aki viszont soha nem ápolt túl jó kapcsolatot a családjával. A gyerekkora is zűrös volt kissé, de azért néha, egy-egy szülinapon találkoznak a szüleivel és testvérével.

Párcserére vágyik a feleségétől elhidegült sógor. Forrás: Shutterstock

A legutóbbi ilyen összejövetelen a férj testvére félrehívta az anyukát, és házassága megromlását kezdte ecseteleni neki. A nő megértően hallgatta, és igyekezetett tanácsokat adni. Arra azonban nem számított, hogy ezt követően szexuális ajánlattal áll elő sógora. A férfi szerint egy párcsere jót tenne a házasságának, azaz ő együtt lehetne a fiatal anyukával, az elhidegült feleséget pedig átadnák egy éjszakára az anyuka férjének. A nő azonnal visszautasította az ajánlatot, de nem tudja, most mit tegyen: beavassa-e férjét és sógorának feleségét a történtekbe? A fórumozók között is megoszlottak a vélemények, hiszen a családi békesség mindenekelőtt való, de a férfi tette mégsem maradhat szó nélkül és büntetlenül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.