A harmincas anyuka egy internetes fórumon osztotta meg a felháborító történetet, ami férje családjában esett meg vele. A fórumon kért tanácsot, hogy mit tegyen az őt zaklató sógorával. 

Férjét és sógora feleségét még nem merte beavatni a történtekbe a fiatal anyuka, mert nem akarja, hogy azok csalódjanak. De hogy pontosan mi is történt vele? A fiatal anyuka harmonikus házasságban él férjével, aki viszont soha nem ápolt túl jó kapcsolatot a családjával. A gyerekkora is zűrös volt kissé, de azért néha, egy-egy szülinapon találkoznak a szüleivel és testvérével. 

Párcserére vágyik a feleségétől elhidegült sógor.Forrás: Shutterstock

A legutóbbi ilyen összejövetelen a férj testvére félrehívta az anyukát, és házassága megromlását kezdte ecseteleni neki. A nő megértően hallgatta, és igyekezetett tanácsokat adni. Arra azonban nem számított, hogy ezt követően szexuális ajánlattal áll elő sógora. A férfi szerint egy párcsere jót tenne a házasságának, azaz ő együtt lehetne a fiatal anyukával, az elhidegült feleséget pedig átadnák egy éjszakára az anyuka férjének. A nő azonnal visszautasította az ajánlatot, de nem tudja, most mit tegyen: beavassa-e férjét és sógorának feleségét a történtekbe? A fórumozók között is megoszlottak a vélemények, hiszen a családi békesség mindenekelőtt való, de a férfi tette mégsem maradhat szó nélkül és büntetlenül.