Dér Heni le sem tagadhatná boldogságát. Az énekesnő újra szerelmes, új párja pedig nem más, mint a Konyhafőnök korábbi szereplője, Bakos Gergely.

Dér Heni két évvel ezelőtt bontotta fel eljegyzését Vincze Gábor labdarúgóval. Azóta az énekesnő nem nagyon nyilatkozott a magánéletével kapcsolatban, most azonban kiderült, nemrég újra rátalált a boldogság, méghozzá a Konyhafőnök egykori versenyzője, Bakos Gergely személyében.

Dér HeniForrás: Instagram/heni_der_official

Heni még a műsorban figyelt fel a férfira, akivel aztán a közös ismerősök hozták össze.

Henit rég nem láttuk ennyire boldognak, mint most. Gergővel nagyon jól megértik egymást, ezért sem akarták halogatni tovább az összeköltözést. Mindketten komoly kapcsolatra vágynak, és túl vannak azon, hogy játszmákkal rontsák el, sokra becsülik az őszinteséget. A szabadidejüket sokszor együtt töltik, sőt januárban közös külföldi vakációt is terveznek. Heni sokat változott az elmúlt években, sokkal megfontoltabb, érettebb lett, és már jobban átgondolja a döntéseit. Egyébként sohasem volt az a romantikus, szenvelgő típus, inkább vagány csaj, jó humorérzékkel és erős személyiséggel. Meg sem próbálja tagadni, mennyire szerelmes" – árulta el egy ismerős a Story magazinnak.