Állítják, Hosszú Katinka és Gelencsér Máté hamarosan akár oltár elé is állhatnak

párkapcsolat Gelencsér Máté szerelem Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeli ismerősök állítják, nem kizárt, hogy hamarosan összeházasodik Hosszú Katinka és Gelencsér Máté.

Nyár eleje óta van együtt hosszú Katinka és új szerelme. A pár nagyon jól kijön egymással, csak úgy sugárzanak a boldogságtól. Máté minden versenyére elkíséri az úszónőt, aki már be is mutatta őt a családjának. Ismerősök azt sem tartják kizártnak, hogy hamarosan oltár elé áll az ifjú pár.

Már az első találkozás alkalmával megnyerte magának a szülőket. Azonnal megtalálták a közös hangot, jókat beszélgettek, és természetesen bajai halászlevet ettek. (...) Kicsattannak a boldogságtól, látszik, hogy működik ez a kapcsolat. Ráadásul Shane-nel közel sem volt ilyen jó viszonya a családnak sem. Szerintem nem fognak sokat gondolkodni azon, hogy hivatalosan is összekössék az életüket. Bár Katinkának még friss a válás élménye, abban biztos vagyok, hogy a történtek nem vették el a kedvét egy életre a házasságtól. Én csak azt kívánom nekik, hogy életük végéig legyenek boldogok" - nyialtkozta egy ismerős a hot! magazinnak.

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté Forrás: Instagram/Hosszú Katinka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.