Bár nagyon boldogok együtt, és Krishan tökéletesen beilleszkedett Demcsák Zsuzsa családjába, a férfinak haza kell utaznia, és  addig nem is térhet vissza Magyarországra, amíg meg nem szerez egy fontos iratot, ami az itteni házasságukhoz szükséges.

"Nekem minden papírom megvan, ami az esküvőhöz kell, Krishannak már csak a családi állapotát igazoló iratot kell beszereznie, amelyik bizonyítja, hogy Indiában nincs felesége, vagyis hivatalosan is egyedülálló" - mondta el Zsuzsa a Story magazinnak. 

Forrás: Demcsák Zsuzsa / Instagram

„Krishan már júniusban, az ideutazása előtt beadta kint a kérelmet, de csak egy sorszámot kapott, akkori állás szerint 'csak' tizenkétezren voltak előtte... A testvérei folyamatosan próbáltak intézkedni, de Indiában sokkal lassabban működik a hivatal, folyamatosan érdeklődni kell, kopogtatni, telefonálni, tulajdonképpen kilincselni egy darab papírért, amely mindössze egy sorból áll. Most már majdnem a kilencezredik ügyet intézik, remélhetőleg a személyes jelenléte valahogyan fel tudja gyorsítani a folyamatot. Nem csoda, ha ezt a várakozást megunta és hazamegy, hogy végre pont kerüljön az ügy végére. Addig nem is jön vissza, amíg a kezében nem lesz az a bizonyos papír" - tette hozzá a műsorvezető.