Váratlanul összeesett és meghalt a 22 éves magyar mentő, Takács Bence

mentő halál Országos Mentőszolgálat összeesés gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan esett össze a 22 éves mentő, Takács Bence.

Megrendítő hírről számolt be közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat: elvesztették fiatal kollégájukat. Mint írják, a 22 esztendős Takács Bence szolgálaton kívül egy barátjával találkozott, amikor holtan esett össze.

A barát azonnal megkezdte az újraélesztését, amit folytatott a kiérkező mentő és a mentőhelikopter személyzete. Órákon át harcoltak az életéért, ám nem sikerült megmenteni.

"Picur" jelenség volt a megyében, hiszen óriás termete miatt hamar felfigyeltek rá az emberek. Álma volt, hogy a mentők mellett kamionozzon, amihez épp tegnap érkezett meg a szükséges jogosítvány. Imádott vezetni és ahol tudott segített. A mentőszolgálat volt a második családja, amiért édesanyja zokogva mondott köszönetet a Kapuvári Mentőállomás gyászoló bajtársi közösségének. Nyugodjon Békében!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.