A színésznő haragszik a Marvelre, szerinte ugyanis a rengeteg hatalmas költségvetésű Marvel-film piacra dobása kiszorítja azokat a közép kategóriás filmeket, amelyekben a hozzá hasonló képességű és életkorú színészek korábban lehetőséget kaptak.

Az 50 éves színésznő a Variety-nek fejtette ki véleményét. -írja az Origo.

"Néhány évvel ezelőtt berobbantak a steramingszolgáltatások nagy mennyiségű minőségi tartalmat kínálva, és akkor azt gondoltam: ez jobb, mint amit én mostanában csináltam. Közben pedig azzal kellett szembesülnöm, hogy egyre fogyatkoznak a lehetőségek, szinte már csak a Marvel-filmek vannak. Olyasmik, amikre nem kérnek fel, de igazából nem is igazán érdekelnek, mert nem akarok zöld háttér előtt létezni"- fogalmazott Aniston.

MARINA DEL REY, CALIFORNIA - JUNE 11: Jennifer Aniston attends a photocall of Netflix's "Murder Mystery" at the Ritz Carlton Marina Del Rey on June 11, 2019 in Marina del Rey, California. David Livingston/Getty Images/AFPForrás: AFP/2019 Getty Images/David Livingston

"Azt érzem, hogy jó volna elmenni egy moziba, kényelmesen elhelyezkedni. Újjáéleszteni ezt a korszakot. Hozzák vissza az olyan filmeket, mint a Becéző szavak! Meg az olyanokat, mint az Ép testben épp, hogy élek, Az ifjú Frankenstein, a Fényes nyergek vagy a Hölgyem, Isten áldja!"- sorolta a színésznő, mit nézne szívesen képregényfilmek helyett.