Óriási bajba került a magyar DJ: az Egyesült Államokban csukták le!

Hamvai PG Egyesült Államok DJ botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű dj múlt vasárnap este utazott Philadephiába, hogy a barátaival egy hónapon át a kinti magyaroknak zenéljenek, ám az amerikai hatóságok keresztülhúzták a számításaikat. -írja a Blikk.

Hamvaiék egy kint élő magyar miatt kerültek bajba, aki feljelentette őket. A DJ hiába bizonygatta, hogy nem kapnak pénzt a fellépésekért cserébe, nem tudta meggyőzni a hivatalnokokat.

"Többször voltunk már kint, ilyenkor a kinti magyaroknak tartunk bulikat, természetesen ingyen, hogy kapjanak egy kicsit a régi otthonukból. Most is erre készültünk, de már vártak minket a bevándorlási hivataltól, mert valaki feljelentett minket, hogy dolgozni megyünk ki." –mesélte a lapnak Hamvai PG.

"A repülőtérről egy klasszikus fekete rendőrfurgonnal vittek talpig bilincsben, miközben gépfegyerrel, pisztollyal és golyóálló mellénnyel felszerelt rendőrök kísértek minket. A börtönben kaptunk rabruhát, majd betettek minket egy hat négyzetméteres cellába három dél-amerikai mellé. Próbáltunk pozitívan hozzáállni a helyzethez, de azért voltak ijesztő pillanatok."

– árulta el a dj.

A népszerű DJ és barátai 27 órát töltöttek elzárva, mielőtt visszatoloncolták volna őket Magyarországra, és már csak abban reménykedik, hogy nem utasítják ki végleg az országból.

"Rengeteg papírt kell beszereznünk, és legalább öt-hat hét, mire kiderül, mehetünk-e még valaha."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.