Tolvai Reni egzotikus videóklipet forgatott a Kanári-szigeteken, mely a felszabadulásról szól: videó

Forrás: Insatgram/Tolvai Reni -
klippremier Kanári-szigetek videoklip Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészítette legújabb videoklipjét a szexi énekesnő, Tolvai Reni. Elsők között a Life.hu olvasói láthatják az érzéki és egzotikus képi világgal rendelkező alkotást.

A „Nem, nem" című legújabb Tolvai Reni szerzemény a felszabadulásról és a múlttól való elszakadásról szól, rengeteg pozitív energiát közvetítve.

Az énekesnő ezzel a dallal ad erőt mindenkinek, aki úgy döntött, hogy megszabadul régi, rossz emlékeitől.

Rakonczai Viktor, Szabó Zé és Molnár Tamás mesterhármasa egy kifejezetten rádióbarát, fülbemászó zenét alkotott, melynek videóklipje is felülmúlja a várakozásokat.

Egészen a Kanári-.szigetekig utazott az énekesnő legújabb klipjének elkészítéséhez, amiben a spanyol sivatagot elképesztő ruhakölteményekben hódítja meg.

„Ahogy a stúdióban felénekeltem a dalt, már láttam magam előtt a klip képi világát, ahogy a kopár helyszínen a főszereplő átmegy ezen a lelki átalakuláson.

Fantasztikus forgatás volt, egyik kedvencem lett"

- mesélte az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.