ByeAlex túlhajtotta magát: orvosai utasítása ellenére is folyamatosan dolgozik

Forrás: ByeAlex / Facebook -
munka ByeAlex túlhajszoltság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex túlhajszolta magát és még mindig nem pihenhet.

ByeAlex egész nyáron megállás nélkül koncertezett zenekarával, és bár orvosai azt kérték tőle, álljon le és pihenjen, nem tudja megtenni. Az énekes leghamarabb jövő év elején lazíthat.

ByeAlex Forrás: ByeAlex / Facebook

"Életem leghosszabb nyara volt, rengeteg koncerttel. Engem senki nem támogatott, sőt inkább ellenlábasaim voltak. Eleinte nyolcvan embernek zenéltem, most pedig több ezernek. Szerintem a zenekar végre ott tart, ahol kell, de ez sok fellépéssel jár, és volt, hogy úgy éreztem, nem bírom tovább... Nem túl jó állapotban, de végigcsináltam, bár az orvos nem javasolta. Ám aki ilyen nagy stábbal zenél, ennyi ember munkája van egy-egy fellépésben, nem engedheti meg magának, hogy sorozatosan lemondja a koncerteket.

Hajlamos vagyok rá, hogy inkább túlhajtom magam, mint lemondjak egy koncertet.

Ilyenkor abba a gondolatba menekülök, hogy majd januárban vagy februárban elmegyek pihenni. Ezt három éve mondogatom magamnak, de nem jött össze" - mesélte a Blikknek az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.