Demcsák Zsuzsa közösségi oldalán erősítette meg a hírt: külön kell válniuk férjével

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa házasság különválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz második évadában ismerte meg szerelmét, az indiai származású Krishant. A férfi korábbi életét hátrahagyva Magyarországra költözött, hogy az egykori tévéssel folytassa életét. Most azonban a szerelmeseknek ismét el kell válniuk egymástól.

Ahhoz, hogy hivatalosan is össze tudjon házasodni Demcsák Zsuzsa és indiai párja, a férfinak igazolnia kell, hogy nincs felesége. Emiatt Indiába kell utaznia Krishannak. Állítólag ez a bizonyítási procedúra igen hosszú lesz, így nem tudni, mikor láthatják újra egymást a szerelmesek.

Zsuzsa a közösségi oldalán is megerősítette a hírt.

Férjével adott közös interjút Demcsák Zsuzsa Forrás: TV2

"Sziasztok! A hír igaz, a cikk precíz és valós. Rettenetesen nehéz, bürokratikus, sok lépcsős folyamat célegyenesében vagyunk. Elég kemény ezen végig küzdeni magunkat, harcolva az idővel és próbálva elviselni a másik felünk hiányát. Ezért arra kérek mindenkit, hogy spekulatív, rosszindulatú, pikírt megjegyzések helyett, inkább szurkoljon nekünk, egy valós, igaz szerelemnek! Köszönöm! - írta fotója mellé Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.