Kulcsár Edina elárulta, mi vezetett odáig, hogy húgával évekig nem állt szóba

családi viszály Kulcsár Edina vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina hosszú ideig nem beszélt féltestvérével. Sokáig titkolta az okokat, most azonban egy bejegyzésében vallott.

Kulcsár Edina és féltestvére nagyon hasonlítanak egymásra. Bár csak az édesapjuk közös, olyan mintha ikrek lennének. Sokáig nem beszélt egymással a két Kulcsár lány. Edina ezúttal egy bejegyzésben osztotta meg érzéseit családi viszályaival kapcsolatban.

"Pár éve megfigyeltem, hogy a páratlan évek nekem mindig rosszabbak mint a párosak... Aztán pont év elején, jött ő! A húgom, aki kulcs volt a folytatáshoz, hogy a családom többi tagjával is rendezzük, amit anno nem sikerült. Az elmúlt években próbáltam azt mutatni, hogy minden a legnagyobb rendben, de nem volt az.

Folyton őrlődtem magamban, mert nagyon hiányoztak, de ennek végre vége és remélem ezzel együtt megtört a páratlan évek szerencsétlensége is számomra.

Mindig mindent beszéljetek meg azokkal, akik számotokra fontos, mert sokan (makacsságból) egy egész életet élnek le úgy, hogy nem beszélnek egymással"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.