Berki Mazsi közvetít férje és Hódi Pamela között: a két nő tartja egymással a kapcsolatot

Forrás: Instagram/hodipamela_official, Instagram/berkimazsi -
Hódi Pamela Berki Mazsi kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon jó kapcsolatot ápol férje kislányával Berki Mazsi, aki ezért fontosnak tartja, hogy Hódi Pamelával is szót értsen.

Nagyon szereti egymást Berki Mazsi és férje kislánya, Nati. Az újdonsült feleség éppen ezért fontosnak tartja, hogy a kislány édesanyjával, Hódi Pamelával is megfelelő legyen a viszonyuk.

Hódi Pamela elárulta, sikerült-e rendezni Mazsival a nézeteltéréseket Berki Katona Renáta Forrás: Instagram/hodipamela_official, Instagram/berkimazsi

„Nati hat éves, nagyon gyorsan nő, így nagyjából félévente cserélni kell a ruhatárát. Már pontosan tudja mit szeretne hordani, de néha volt abból egy kis konfliktus, hogy kinéztük mit szeretne, majd később megvettem és mégse szerette volna felvenni. Ennek most véget vetettünk, nem veszek neki több olyan ruhát, amiben nem vagyok 100%-ig biztos, hogy hordani is fogja" – mondta Mazsi, aki néha hasonló szettbe öltözik, mint Nati. Emiatt pedig többen megszólták már Berkinét.

„Nati nagyon szeret ugyanúgy felöltözni, mint én. Legutóbb azt kérte, hogy vegyek neki ugyanolyan harisnyát, mint az enyém, de ez így megy a ruhámmal, a cipőmmel, a pulcsimmal, sokszor ugyanolyat szeretne, mint az enyém. Sokan bántanak emiatt, hogy miért öltözöm össze „másnak" a kislányával. A válasz egyszerű, mert ő ezt szeretné" – tette hozzá Mazsi, aki a gyerek édesanyjával, Hódi Pamelával is beszélőviszonyban van.

„Egy férfi és egy nő teljesen máshogy gondolkodik, máshogy érez.

Mióta ismerem Pamelát és Krisztiánt azt kell mondjam, hogy ők nem tudnak egymással kommunikálni, nem egy nyelvet beszélnek.

Így Pamelával én egyeztetek, ha a gyerekről van szó és nem Krisztián" – mondta az ÜBERKIrályban Berki Mazsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.