Nem vállal több szerepet Galambos Erzsi

Fotós: Csudai Sándor - Origo -
színésznő szerep Galambos Erzsi visszavonulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Erzsi úgy döntött, közel a 90-hez, már nem vállal el új szerepet.

Decemberben ünnepli 88. születésnapját Galambos Erzsi. A színésznő szíve szerint még nagyon sokáig szerepelne a színpadon, de úgy véli, talán jobb, ha ennyi idősen már nem vág bele egy új szerepbe.

Kilenc éve játszom a szerepem, hihetetlen, hogy mindig telt házzal megy. A közönség energiája feltölt, ilyenkor elfejtem a fáradtságot, ennél többre nincs szükségem. Új darabot viszont már nem vállalok: ebben a korban már felelősség elvállalni próbafolyamatot, fizikailag nem is lehet bírni. Sosem voltam felelőtlen színésznő, az agyamban még mindig mindent el tudnék játszani, a vágyaim nem öregedtek, fejben még mindig hatalmasakat táncolok. Nem tehetem ki a kollégáimat annak, hogy esetleg rosszul leszek, és miattam kerül veszélybe a produkció" - nyilatkozta a Borsnak.

Galambos Erzsi Fotós: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.