Paul Ruddnak köszönhetjük, hogy DiCaprio lett a Titanic főszereplője

Titanic film Paul Rudd Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Graham Norton beszélgetős műsorában Robert De Niro és Paul Rudd is a vendégek között voltak. Mint kiderült, több közös is van bennük és karrierjük alakulásában, többek között Leonardo DiCaprio.

Robert De Niro még 1993-ban dolgozott együtt DiCaprióval az Ez a fiúk sorsán, ahol a mostohaapját játszotta. A színészlegenda elmesélte, hogy a meghallgatásokon figyelt fel az akkor még kamasz fiúra, és a stáb lelkére kötötte, hogy ne veszítsék szem elől DiCapriót, mert nagyon tehetséges!

Rudd 1996-ban, a Rómeo és Júliában dolgozott vele, és most jön a lényeg. A film forgatásán DiCaprio elmesélte Ruddnak, hogy kapott egy ajánlatot egy nagyköltségvetésű filmre, aminek Titanic a címe, de

nem tudja, hogy jó ötlet-e elvállalnia.

Rudd nagyon megörült a hírnek, és rögtön mesélni kezdett neki a Titanic történetéről. Volt is mit, hiszen Rudd édesapja hivatásos Titanic-szakértőként dolgozott, így a színész mindent tudott az elsüllyedt hajó történetéről.

Azt nem tudni, hogy a színészek mennyire befolyásolták Leonardo karrierjét, de Rudd lelkesítő beszéde biztosan pozitív irányba terelte Leo gondolatait, és a színész közrejátszott abban, hogy DiCaprio végül elvállalta élete szerepét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.