A Sztárban Sztár leszek! zsűritagja, Horváth Tamás igazi gyűjtő, és nem is akármiket, japán mangafigurákat gyűjt, amikért gyerekkora óta rajong. 

Horváth Tamás és családja mélyszegénységben éltek, sokszor kenyérre is alig futotta. Egyik legkedvesebb gyermekkori emléke, amikor édesanyja összekuporgatott pénzének köszönhetőn mégis kapott egy játékfigurát.

Horváth Tamás a Sztárban sztár leszek! válogatójánForrás: Instagram/Bereczki Zoltán

„Gyerekkoromban jelentek meg először Magyarországon ezek a játékok, de nekünk nem volt pénzünk rá. Anyukám tudta, mennyire szeretnék egyet, így spórolt és egyik karácsonyra 1790 forintért vett nekem egyet. Akkor megfogadtam neki, hogy, ha nagy leszek és lesz elég pénzem, az összes Dragon Ball figurát begyűjtöm" - mesélte Horváth Tamás a Ripostnak, aki valóban igazi gyűjtő lett, és nem is kevés figurát szedett össze az elmúlt években.

"Amit a teljes kollekcióhoz kötelező lett volna begyűjtenem, az 120 darab figura, de mostanra már 800 van. Van olyan, amiből összesen a világon 100 darabot gyártottak. Abból a szériából a 13. helyezett 12-13 millió forintért kelt el Amerikában egy liciten. Nekem ugyanebből a szériából a negyedik van meg, ami még különlegesebb és annál jóval többet ér" - mesélte a lapnak a Sztárban Sztár leszek! zsűritagja.