Keményen megküzdöttek életük álmáért: megtörte a csendet az Irigy Hónaljmirigy sztárja

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Irigy Hónaljmirigy lombikprogram lombikbébi-program család gyerek Sipos Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Irigy Hónaljmirigy alapító tagja, a most 45 éves Sipos Tamás számára a család jelenti a legfontosabb dolgot az életben. Épp ezért is óvja nagy gonddal, és csak nagyon ritkán beszél magánéletéről. Most azonban kivételt tett.
Sipos Tamás, az Irigy Hónaljmirigy alapítótagja élete lányával vált teljessé Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Sipos Tamás és felesége, Linda legnagyobb álma egy közös gyermek volt, akire hosszú éveket vártak. Végül a lombikprogramnak köszönhetően sikerült teljessé tenni életüket. Kislányuk már hat éves, jövőre kezdi az iskolát.

"Amikor az esküvőnket terveztük, úgy voltunk vele, ha nem lesz gyerkőcünk, hatalmas nagy lagzit tartunk. Viszont ha sikerül, akkor csak egy kis szűk körű menyegzőnk lesz – mondta a zenész felesége a Családvarázs internetes műsorban. – Végül Emma már a pocakomban volt, amikor kimondtam az igent. Nem titok, hogy egy lombikbébi, és a legnagyobb boldogságunk az életben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.