Az Irigy Hónaljmirigy alapító tagja, a most 45 éves Sipos Tamás számára a család jelenti a legfontosabb dolgot az életben. Épp ezért is óvja nagy gonddal, és csak nagyon ritkán beszél magánéletéről. Most azonban kivételt tett.

Sipos Tamás, az Irigy Hónaljmirigy alapítótagja élete lányával vált teljesséFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Sipos Tamás és felesége, Linda legnagyobb álma egy közös gyermek volt, akire hosszú éveket vártak. Végül a lombikprogramnak köszönhetően sikerült teljessé tenni életüket. Kislányuk már hat éves, jövőre kezdi az iskolát.

"Amikor az esküvőnket terveztük, úgy voltunk vele, ha nem lesz gyerkőcünk, hatalmas nagy lagzit tartunk. Viszont ha sikerül, akkor csak egy kis szűk körű menyegzőnk lesz – mondta a zenész felesége a Családvarázs internetes műsorban. – Végül Emma már a pocakomban volt, amikor kimondtam az igent. Nem titok, hogy egy lombikbébi, és a legnagyobb boldogságunk az életben."

Évekig próbálkoztunk Lindával, hogy legyen gyerekünk, de nem sikerült. Végül az orvosok meg is mondták nekünk, nagyon pici az esélye annak, hogy természetes úton essen teherbe a feleségem. Eleinte a beültetéssel próbálkoztunk, de nem jártunk sikerrel. Persze a reményt sosem adtuk fel, pedig tényleg évek mentek el úgy, hogy nem lett babánk. Aztán a lombikprogram elsőre sikerült. Nagyon örültünk, mert van ismerősünk, aki már öt vagy hat lombikon is túl van, és még mindig nem sikerült nekik. Szóval tudjuk, mennyire szerencsések vagyunk – mesélt Sipos Tamás a Blikknek.