Októberi nyár - kellemes meleg lesz a jövő héten

Forrás: MTI/Mónus Márton -
Nyár október jövőhét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás időnk lesz a hétvégén, ami jövő héten is folytatódik. Igazi nyári melegre számíthatunk októberben.

Vasárnap országszerte sok napsütésre, kevés magasszintű felhőre számíthatunk, melyekből eső nem alakul ki. 20 és 25 fok közötti kellemes meleg várható. A déli szél a Dunántúlon megerősödik. Melegfronti hatás érvényesül.

Budapest, 2018. október 29. Kerékpáros és gyalogosok az Erzsébet hídnál az őszi napsütésben 2018. október 29-én. Európa egyes magasabb pontjain már télies az időjárás, Magyarországon a hétvégén melegrekordok dőltek meg. MTI/Mónus Márton Forrás: MTI/Mónus Márton

Hétfőn napos, száraz idő lesz. Várhatóan ekkor tetőzik a szokatlan októberi meleg, hiszen délután akár 27-28 fok is lehet. A délnyugati szél többfelé lehet erős.

Keddtől péntekig nem várható változás időjárásunkban: folytatódik a száraz, ősziesen meleg napok sorozata sok napsütéssel, hajnalonta pára-és ködfoltokkal. A hőmérséklet délutánonként 19-25 fok között alakul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.