Kelemen Anna közösségi oldalán hívja fel a figyelmet: ügyeljünk a vadállatok párzási időszakára

párzási időszak szarvasbőgés Kelemen Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna közösségi oldalán ezúttal arra figyelmezteti rajongóit, hogy figyeljenek oda a szarvasok párzási időszakára és vezessenek óvatosabban.

Kelemen Anna szereti felhívni követői figyelmét egy éppen aktuális helyzetre. Volt, hogy a bolygót akarta megmenti, most pedig a szarvasok és egyéb vadállatok zavartalan párzását szeretné biztosítani.

"Éljen Bambi! Ezt a címet adtam egy új rövid,tömör figyelemfelhívó videómnak a kelemenannaofficial YouTube csatornán,amit hamarosan láthattok! Bambiéknál párzási időszak van vagyis az üzekedő vadakra most még inkább oda kell figyelnünk az erdős útszakaszok mentén! Miután ma is leszorított két autó arra gondolok van hova fejlődnünk e téren is,lassan ott tartok hogy az ember testi épsége kevésbé hat meg mint az általa elkövetett környezeti károké! Mi vettük el Tőlük az élő helyeiket és nem fordítva úgyhogy az a minimum hogy egész évben körültekintően közlekedünk és vigyázunk Rájuk! - fogalmazta meg gondolatait a plasztikceleb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.