Perverz fotókkal zaklatja egy őrült rajongó Marcellinát: a rendőrséghez fordult

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Marcellina perverz zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marcellina rengeteg rajongójától kap üzeneteket, amikre szívesen is válaszol. Egy ideje azonban egy őrült férfi megszállottan zaklatja őt. Perverz fotókat is küldött már neki.

Marcellina a rendőrség segítségét kérte, amiért egy őrült zaklató folyamatosan rettegésben tartja.

Nagy Duett 2018, Marcellina Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Az illető a semmiből bukkant elő, eleinte obszcén fotókat küldözgetett, ami már önmagában sokkoló volt. Eleinte semmit sem reagáltam, reméltem, hogy abbahagyja. De sajnos nem így történt, mindhárom Facebook-oldalamra írogatni kezdett. Egészen konkrétan a nemi szervéről küldött nekem egy képet, majd azt is kifejtette, hogy szíve szerint mit tenne velem. Elsápadtam, szóhoz sem jutottam. Amikor észlelte, hogy nem reagálok, ezt kérdezte: na mi van, nem elég nagy? A rendőrségen azt javasolták, hogy jelentsem fel az illetőt, mert az IP-cím alapján könnyen meg tudják találni, és bíróság elé kerülhet„ - mesélte a Riposztnak az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.