Időjárás: még napokig nem várható csapadék

Forrás: Shutterstock -
csapadék Vénasszonyok nyara időjárás előrejelzés ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még napokig nem várható csapadék és tovább folytatódik a vénasszonyok nyara.

Örülhetnek azok, akik nem szeretik az esős, hűvös őszi napokat, továbbra is kitart ugyanis a száraz, meleg idő. A Köpönyeg előrejelzése szerint hétfőn ragyogó októberi napsütésre számíthatunk némi fátyolfelhőzettel. Kizárt az eső. 22 és 27 fok közötti nyárias meleg lesz. Melegfronti hatás várható. A délnyugati szél megélénkül.

Kedd reggelre főleg az északi és a dunántúli tájakon képződik köd, mely délelőtt feloszlik, és újra többórás napsütés alakul ki. 25 fok körüli kellemes meleg ígérkezik, de a tartósabban rétegfelhős tájakon hűvösebb lesz.

Egyelőre marad a jó idő Forrás: Shutterstock

Szerdán, október 23-án reggelre sokfelé válik párássá a levegő, sűrű ködfoltok is képződnek, melyeknek egy része csak lassan oszlik fel. Napközben rétegfelhős és napos tájak váltakoznak. Eső nem fordul elő. Délután 24°C valószínű, de a felhős tájakon ismét hidegebb idő várható.

Csütörtöktől vasárnapig folytatódik a száraz időjárás sok napsütéssel, azonban napról-napra gyengülhet a nappali felmelegedés - igaz egyelőre csak néhány fokkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.