Rózsa Györgyöt meg akarta ölni fiatalkori szerelme

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
barátnő könyv Rózsa György áldozat féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rózsa György több mint fél évszázad titkait, tévés és magánéleti sztorijait osztja meg olvasóival hamarosan debütáló könyvében, ami "Nem kapcsoltam" címmel kerül majd a könyvespolcokra.

"Ebben a könyvben az olvasók beleláthatnak a Magyar Televízió kulisszáinak mélyére, megismerhetik a csillogó képernyő mögötti világ ármánykodásait,

Rózsa György Gyuri Fotó: Margitay Klára/Life.hu

az árulásokat, a megalázásokat, becsapásokat...Igyekeztem a mondanivalómat kellő iróniával és nagyon erős öniróniával megfogalmazni."

A könyvben mesél csalódásairól, népszerűségéről, és annak hátrányairól, de volt főnőkeiről is véleményt alkot. Rózsa György nemcsak tévés éveiről, magánéletéről is őszintén vall.

"...Kikísértem a vasútállomásra, amikor elutazott, ám ez óriási hiba volt, kis híján megölt féltékenységében. Tényleg nagyon kevésen múlt az életem."

- nyilatkozta a tévés a Storynak.

Hogy pontosan mi történt a vasútállomáson, és mit tett vele féltékeny exbarátnője, Grazina, rövidesen megjelenő könyvéből kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.