Hódi Pamela durván beszólt a kamerák előtt exének, Berki Krisztiánnak.

Hódi Pamela vőlegényével, Tóth Bencével együtt vendégeskedett a FEM3 Caféban. A sztáranyuka a kamerák előtt árulta el, hogy Berki Mazsival mára sikerült rendeznie a viszonyát, ugyanakkor exével, Berki Krisztiánnal már alig beszélnek egymással.

Csak minimálisan beszélünk Krisztiánnal. Ez pedig azért van, mert felkeltem reggel 9 órakor, és már az üvöltözést, szidást, káromkodást kaptam... Egy olyan dolog miatt, amiről nem is tehetek. Én kapom azt a fajta stílust, amitől én menekültem egykor... Neki olyan hangulatingadozásai vannak, ami elől én elmenekültem. Most boldog, kiegyensúlyozott az életem. Picit azt érzem, hogy Mazsi átvette az apaszerepet ott náluk. Ami Krisztián feladata lenne, azt Mazsi végzi el."

Hódi Pamela beszélt arról is, hogy megteszi a jogi lépéseket exével szemben, üBERKIrály című műsorában ugyanis minősíthetetlen stílusban beszélt róla.

Ott olyan stílust vettek fel, beszéltek rólam egyoldalúan, szidalmaztak és állítottak valótlan dolgokat, hazugságokat... Amiket én azért nem cáfolok, mert akkor Krisztián nem kicsit kerülne cikis helyzetbe. És bízom benne, hogy a gyerekem ezt nagykorában látja és azt mondja majd, igen, anya, te jófej voltál, hogy nem úgy beszéltél apáról, mint ő rólad."