Csuja Imre senkinek nem beszél fia haláláról

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
halál öngyilkos Csuja Imre fia öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csuja Imre fia halála után szinte rögtön visszatért a színpadra, de nem beszél a tragédiáról.

Csuja Imre életében már másodjára történt hatalmas tragédia, második fiát is elveszíette. A színművész néhány nappal az óriási veszteség után már a színpadon állt, azóta is folyamatosan játszik, beszélni viszont nem beszél a fájdalmáról.

Csuja Imre nem beszél fia haláláról Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Őszintén szólva, mi is a kezünket tördelve, gombóccal a torkunkban nézzük őt a drámaibbnál drámaibb szerepeiben, ugyanis pont olyan darabokban játszik, ahol a halál rendre felüti a fejét. A Secondhandben ráadásul övé a legmegrázóbb pillanat, amikor gyermeke elvesztéséről mesél..." - mondta a Borsnak egy kolléga. "Bejár a színházba, ott van minden próbán, előadáson, kedvesen köszön mindenkinek, ahogy előtte is, de érthető módon távolságtartó lett. Nem beszél a tragédiáról, és érződik, hogy a szünetekben inkább nyugalomban, csendben, egymaga szeretne lenni a gondolataival, és ezt tiszteletben tartjuk" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.