A helyettesítők Bárdosi Sándor Növényi Norbert Sláger TV pizzafutár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A helyettesítők ezúttal pizzafutárként bizonyítottak. Minden zökkenőmentesen ment egészen addig, amíg Bárdosi Sándor bele nem kóstolt a kiszállítandó pizzába.

Motorra, majd autóba pattant Bárdosi Sándor és Növényi Norbert, akik ezúttal pizzák kiszállításában segédkeztek. A jómadarak élvezték új munkakörüket, ám munkájuk nem volt konfliktusmentes. Bárdosi Sándor ugyanis belekóstolt az egyik pizza-szállítmányba.

„Egy irodaházba szállítottuk ki a pizzákat és úgy voltam vele, hogy ha már többet viszünk ki mindenki jobban jár, ha valaki előteszteli. Így az egyiket kicsit megdézsmáltam.

Norbi persze azonnal kiborult, kérte, hogy fejezzem be, de négy pizza helyett végül hármat szállítottunk ki" – mondta a Sláger TV-n látható A helyettesítők című műsorban az egykori élsportoló, akinek kollégája nehezen viselte Bárdosi nassolását.

Spotlight Media

„Nem könnyű Sanyival, gyakran szereti a munka könnyebbik végét megfogni,

másrészt ha étel van a közelben azt szereti azonnal letesztelni. Előre féltem a pizza-futárkodástól, de gondoltam csak kibírja, amíg célba juttatjuk a rendelést és majd utána eszik valamit. Nem így lett, már a kocsiban nekiállt az evészetnek, én meg végig azon agyaltam, hogy ezt hogyan magyarázzuk meg. Így a dobozok átadását Sanyira bíztam, állandóan leéget, magyarázkodjon ő" – árulta el Növényi Norbert, aki végül Bárdosival együtt plusz munkára lett kötelezve.

„Sajnos az irodaházban nem vették be azt a mesét, hogy eleve kevesebb pizzát adtak oda nekünk kiszállításra. Így egy kis pluszmunkára ott is befogtak minket, de nem bántam. Ha már tele van a hasam bármilyen munkát elvégzek" – mondta a 18:55-től látható műsorban Bárdosi.

Forrás: Spotlight Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.