Sári Évi: "Ha az életem harmóniában van, ragyogok!"

boldogság harmónia Sári Évi egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sári Éviről kevesen tudják, milyen emberfeletti kitartásra van szüksége ahhoz, hogy megtartsa súlyát, és állandóan bomba formában legyen. A színésznő hosszú évekig sanyargatta magát különféle diétákkal, de most úgy döntött, kivizsgáltatja magát, és hallgat teste jelzéseire.

Sári Évi már kamasz kora óta küzd a kilókkal, és szinte minden diétát kipróbált már. Volt, hogy Évi a drasztikus fogyókúrák hatására szépen lefogyott, azonban szervezete nem viselte jól az átmeneti éhezést.

A szőke bombázó nem emlékszik olyan időszakra, amikor teljesen elégedett lett volna magával, de azon van, hogy megtalálja az egészséges egyensúlyt.

"Évek óta nem eszek kenyeret, rizst és krumplit, ebből nehéz még visszavenni, de bízom benne, hogy előbb-utóbb sikerül a szervezetem működését egyensúlyba hozni."

Évi észrevette, hogy csak csak akkor tudja megtartani a súlyát, ha brutálisan odafigyel arra, mit és mennyit eszik, azért úgy döntött, megelőzi a bajt, és kivizsgáltatja magát.

"Eljutottam arra a pontra, amikor ki akarom vizsgáltatni magam. Tudom, hogy a jó anyagcsere is az egészség alapja, én pedig szeretném elkerülni, hogy a jelenlegi állapot kórossá váljon. Ezért bele is kezdtem egy teljes körű kivizsgálásba..."

Évi egyébként jól érzi magát a bőrében, hála a barátainak, akikre mindig számíthat. Boldog, hogy egy olyan lakásba megy haza minden nap, ami az igazi otthont jelenti számára, és évente akár többször is el tud menni nyaralni.

"...Bár közhely, mégis igaz, hogy a szépség belülről jön.

Ehhez azonban elengedhetetlen az, hogy egészséges is legyek..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.