Halálfélelme miatt hagyott fel önpusztító életével Robbie Williams

Forrás: AFP -
halálfélelem Robbie Williams önpusztítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Önpusztító életet élt Robbie Williams, aki csak halálfélelme miatt tudott változtatni életmódján, bár saját bevallása szerint még így is többször megbotlott a hosszú úton. 

A rendszertelen étkezés, ami miatt állandóan a súlyával küzdött, még a legveszélytelenebb volt Robbie Williams problémái között. A napi 40 szál cigaretta, a rengeteg gyógyszer, illetve az énekes egyéb szenvedélyei bizony nagyon komoly következményekkel is járhattak volna, az énekes azonban még időben észbe kapott. Valójában a halálfélelme tudta józanabb útra téríteni.

"Tudtam, hogy ha nem teszek valamit, bele fogok halni. Lépésről lépésre kellett haladnom. Az út során rengetegszer leestem a lóról, de mindig visszamásztam, és mindig egyre jobban éreztem magam a bőrömben" - mesélte az énekes egy rádióműsorban, és azt is elárulta, élete legnehezebb utazása volt ez.

Robbie Williams Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.