Lövöldözés történt egy texasi diákpartin: két ember meghalt

Forrás: Shutterstock -
halál parti Texas lövöldözés diák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két ember meghalt, tizennégy megsebesült szombat éjjel a texasi Greenville-ben, ahol egy fegyveres lövéseket adott le egyetemisták partiján. Három sebesült állapota válságos.

A Texasi A&M Kereskedelmi Egyetem rendezvényén, amelyet nem az intézmény kampuszán, hanem attól néhány kilométerre tartottak, a diákok a nyári szünet utáni vszzatérésüket ünnepelték. A rendezvényen legalább 750-en vettek részt - közölte Buddy Oxford seriffhelyettes.

Lövöldözés történt egy diákbulin - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A lövöldöző, akinek személyleírását a rendőrök nem ismerik, elmenekült, a rendőrök nagy erőkkel keresik őt. A lövöldözés akkor kezdődött, amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, mert törvénytelen parkolásról kaptak bejelentést. Ekkor hallották meg a lövéseket az épületből. A rendőrök két halottat találtak és 14 sebesültet különböző fokú sérülésekkel - mondta Oxford. A helyi kórház illetékese közölte, hogy a hozzájuk beszállított mindhárom sebesült állapota válságos. A rendőrség vasárnap tervez sajtótájékoztató tartani a bűnügyről - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.