Harry herceg és családja az Egyesült Államokba költözik?

Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville -
Meghan hercegné USA család költözés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 38 éves Meghan hercegné és a 35 éves Harry herceg a legújabb hírek szerint azt tervezi, hogy kisfiukkal, Archie-val együtt az Egyesült Államokba költöznek.

A Mirror információi szerint mivel Harry és Megan az év nagy részét az Egyesült Államokban töltik, hamarosan Kaliforniába költöznek, és már nézelődnek is a helyek között.

A királyi párról korábban azt híresztelték, hogy a közeljövőben Afrikába költöznek, ám úgy tűnik, az USA-ban terveznek letelepedni, és "második székhelyüket" Kaliforniába helyezik.

Meghan egyébként Kaliforniában született, és édesanyja, Doria Ragland még mindig az államban él. Egy királyi forrás a The Sun-nak azt nyilatkozta, nem alakulnak jól a dolgok Windsorban, ezért szeretnének egy amerikai lakást is. A hercegi pár szóvivője nem kommentálta a brit sajtó értesüléseit.

Meghan Markle és Harry Herceg Archie-val Afrikában Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.