Ambrus Attila pénzügyi tanácsadó lett: „Több multinacionális cég vezetője is eljön hozzám és kikéri a véleményemet. "

Forrás: Mtl -
Viszkis Ambrus Attila pénzügyi tanácsadás új munkahely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila ez egyik legnagyobb újrakezdő. A Viszkisként elhíresült bankrabló a büntetése letöltése után teljesen új életet kezdett. A kerámia mellett pénzügyi tanácsadó is lett...

Senki sem hitte volna, hogy a Viszkis nevű bankranbló egyszer tisztes családéletet fog élni és pénzügyi tanácsadóként fog dolgozni - mára ez megtörtént.

Nehéz gyermekkora volt, mégsem a szüleit hibáztatja Ambrus Attila Forrás: Mtl

„Több multinacionális cég vezetője is eljön hozzám és kikéri a véleményemet. Sokszor elgondolkodtam, hogy miért pont az enyémet, hiszen nem vagyok szakember, de aztán rájöttem, hogy azért választanak engem, mert közérthetően, emberi nyelven fogalmazok. A cél minden esetben a változás. Azt akarják tudni, hogy miként lehet a negatív helyzetből ismét a csúcsra jutni. Természetesen szó esik ilyenkor a pénzügyekről és a piaci kereslet-kínálat alakulásáról is" - mesélte Attila a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.