Schobert Lara úgy ragyog legújabb fotóján, akár egy szupersztár

fotó Rubint Réka Schobert Lara ragyogó Dubai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Schobert család épp Dubaiban tölti jól megérdemelt pihenését.

Október közepén írtunk arról, hogy Schobert Norbinak egy régebbi sérülése miatt meg kellett műteni a gerincét. Az operáció remekül sikerült, és pokoli fájdalma már csak egy emlék. A fitnesz guru videóban hálálta meg az orvosok segítségét, és azt, hogy a műtétnek köszönhetően új ember lett.

Rékáék idén ősszel többedmagukkal látogattak el Dubaiba. Aki követi a Schobert család mindennapjait, láthatja, hogy a "kötelező" edzéseken kívül egymára, és a pihenésre is szakítanak időt.

Schobert Norbi és Rubint Réka egyetlen lánya, Lara még csak 16 éves, mégis úgy fest, akár egy felnőtt nő. Fiatal kora ellenére Instagram-oldalán több mint 147 ezer követővel büszkélkedhet. Lara úgy pózol képein, akár egy modell, ráadásul az alkata is olyan, mint egy manökené. Legújabb fotóján egy bordó ruhában látható:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.